Het Platteland

Het platteland, waarin ruimte en vrijheid centraal staan.
Zin om de dagelijkse drukte en beslommeringen te ontvluchten?
Kampvuurtje maken na een lange wandeling?
Vind hier je bestemming.

Oude Willem

4 personen
Via een slingerend bospad kom je uit bij dit fantastische natuurhuisje. Verborgen in het hart van het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit park bestaat uit de boswachterijen van Appelscha en Smilde

Sinderen

6 personen
Vroeger was het natuurhuisje als schuur een vast onderdeel van de boerderij met daarin vee en hooi. Tegenwoordig is het een ruim, stijlvol ingericht, gezellig appartement, geschikt voor zes personen.

Tripscompagnie

8 personen
Overnachten in een oude watertoren als natuurhuisje! Het torentje met een toplocatie is een oude watermolen dat de verhuurders verbouwd hebben tot luxe erfgoed logies.

Wapserveen

6 personen
Hoe gaaf is dit?! Een nieuwe, duurzame, zespersoons wellness natuurlodge. Dit is een bijzonder en enigszins Scandinavisch getint onderkomen waar je als gast weer kennis maakt met het pure en authentieke vakantiegevoel.

Twee persoons-vakantiehuisjes

2 personen
Geen zin in om te betalen voor kamers die je niet gebruikt? Zin om binnenkort met je partner, familielid, collega of beste vriend(in) een weekendje te vertoeven op het heerlijke platteland?  Zoek hier jouw ideale twee persoons-vakantiehuisje.

Borkel en Schaft

12 personen
De voormalige pastoorswoning voor 12 personen ligt in het centrum van een dorpje vlakbij Valkenswaard en is onlangs geheel opgeknapt. Het is groot en statig, modern en comfortabel, met stoere meubels en sfeervolle inrichting.

Haren

4 personen
Aan de rand van de gemeente Haren vind je dit gezellige natuurhuisje. Haren wordt niet voor niks ‘de groene parel van het noorden’ genoemd. Het is een prachtig, groenrijk gebied waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het huisje is gelegen op een erf van bijna één hectare.

Wapenveld

4 personen
Tussen de bossen van de Veluwe en de prachtige IJsselvallei bevindt zich dit sfeervolle natuurhuisje. De oppervlakte bedraagt 82 m² en is daardoor zeer royaal voor zowel twee, drie als vier personen.

Scharwoude

4 personen
Het natuurhuisje is gelegen in een voor huurders vrij toegankelijk natuurgebied De Suyderbraeck van 15 hectare. Het huisje is een bijgebouw van het voormalig Station Avenhorn dat in 1884 is gebouwd door de Maatschappij tot Exploitatie van Staats Spoorwegen. Het is gelegen langs de lijn naar Hoorn en Enkhuizen.

Castricum

3 personen
Een zeldzaam compleet natuurhuisje. Wat een idyllische plek! De tuin, het karakteristieke erf met boomgaard, moestuin, plantentuin en labyrint. Je voelt je hier direct thuis. Wandelen, fietsen, lezen, schrijven, muziek maken, koken of naar buiten staren: dit is de ideale plek voor liefhebbers van natuur en ruimte.

Den Ham

2 personen
Logeren en dineren op de Piloersemaborg van sterrenkok Dick Soek.
Uit zijn keuken komen gerechten met pure smaken gemaakt met streekingrediënten. Het oude huis heeft door de eeuwen heen zijn voorname karakter behouden.

Aduard

2 personen
Ken je dit verborgen pareltje in de provincie Groningen? Herberg Onder de Linden is een bijzonder uniek plekje in het kloosterdorp Aduard. Naast heerlijk eten kun je hier ook blijven slapen. Chef-kok Steven Klein Nijenhuis kookt hier de sterren van de hemel.

Goirle

2 personen
Klooster Nieuwkerk Goirle is een unieke plek. Met respect voor de natuur, kun je in dit prachtige klooster en het bijbehorende landgoed bourgondisch genieten! Het klooster is gelegen in een bosrijke omgeving waar je prachtige wandel- en fietstochten kunt maken.

Schinveld

2 personen
Het 4-sterrenhotel Schinvelderhoeve ligt in het Limburgse dorpje Schinveld. Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een 14e eeuwse kasteelboerderij en de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf in Limburg.

Nijensleek

6 personen
Een prachtige plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Uw eigen bos compleet met schitterende vennetjes behoort tot uw achtertuin. Bij het vennetje is een fantastisch zitje ingericht vanwaar u uitkijkt over het water en u de natuur als het ware op een dienblad voorgeschoteld krijgt.

Ruinerwold

25 personen
Deze groepsaccommodatie is gelegen in het Drentse dorp Ruinerwold en wordt omringd door typisch Drents landschap. De groepsaccommodatie bestaat uit een centraal gastenverblijf en drie aparte vakantiehuizen.

Epe

6 personen
Landgoed Tongeren vinden we midden in de Veluwse bossen, in Epe. Omgeven door historische stadjes als Apeldoorn en Deventer.De familie is in het bezit van een eigen bedrijf van biologische zuivelproducten en daarnaast is het tevens een zorgboerderij.

Vierakker

6 personen
‘t Boshuis is rond 1650 opgericht, oorspronkelijk als dorsschuur voor het kasteel Hackfort. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit