2 persoons-plattelandshuisjes

Boek hier

Baarle Nassau

Het natuurhuisje is gelegen tussen Ulicoten en Baarle-Nassau, en is geheel vrijstaand met uitzicht op de natuurzwemvijver of de Hollandse bossen. In de morgen de zonnen stralen in je slaapkamer en wakker worden met vrij uitzicht over de landerijen en bossen.

Boek hier

Putten

Een hobbelig zandpad door de Veluwse bossen brengt je naar dit natuurhuisje. Het huisje kenmerkt zich door gevoel voor zijn omgeving, zonder comfort aan te tasten. Vloerverwarming zorgt voor warmte, gesteund door een houtkachel.

Boek hier

Hollandsche Rading

Dit tuinhuisje is onder architectuur gebouwd en helemaal design. Het is tot in de kleinste details ontworpen en uitgevoerd. Eikenhout, RVS en groene natuurleien zijn de hoofdmaterialen en zij ademen een natuurlijke sfeer. Het natuurhuisje is slechts 30 m², maar is van alle luxe voorzien.

Boek hier

Brummen

Dit natuurhuisje staat op privé terrein aan de rivier de IJssel en ligt in de buurtschap Cortenoever bij Brummen. Het geheel ligt aan de doodlopende weg. Zodra je de oprijlaan oprijdt, voel je de rust, die uitgaat van de rivier.

Boek hier

Durgerdam

In het pittoreske Durgerdam, op 10km afstand van de Amsterdamse binnenstad, ligt dit knusse gastenverblijf aan de waterkant met terras en een eigen steiger. Deze locatie is bij uitstek geschikt om te genieten van het landelijke èn stadse leven.

Boek hier

Lettele

Dit natuurhuisje is gebouwd op palen waardoor de omgeving zo min mogelijk wordt belast. Het huisje beschikt over een zitkuil met Jotul houtkachel en een 3.70 meter hoge raampartij. Het natuurhuisje is van alle gemakken voorzien.

Boek hier

Heerewaarden

Het natuurhuisje is een grote, zwarte, houten schuur van 6 bij 10 meter met houtkachel en tuin. Gelegen tussen de twee rivieren de Maas en de Waal in een prachtig, ruig wandelgebied. De verhuurders wonen op hetzelfde erf verderop in een dijkhuisje en hebben zelf twee lieve labradors

Boek hier

Joppe

Dit natuurhuisje is prachtig gelegen in een bosrijk gebied in de Achterhoek, tussen Deventer, Zutphen en Lochem. Het heeft een woonkamer, serre, één slaapkamer, open keuken, badkamer en apart toilet. Er is satelliet TV, internet en centrale verwarming.

Boek hier

Balkbrug

Gelegen aan een boerenland­weg, verscholen onder een paar oude eikenbomen, te midden van de weilanden, staat dit prachtige natuurhuisje. Weg van alle drukte en hectiek genieten van de rust en stilte van het platteland.

Boek hier

Easterein

Over een paadje, overspannen door een rozenpergola, stap je via een oude kerkdeur het halletje van het natuurhuisje binnen. De volgende kerkdeur geeft toegang tot het woonvertrek. Het rode kapelletje heeft een romantische en rustieke uitstraling.

Boek hier

Vragender

Wil je wakker worden met zingende vogels? Dan is dit natuurhuisje echt iets voor jou. Het huisje ligt op een klein landgoed, in de Oost-Achterhoek. Het huisje heeft een woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer.

Boek hier

Roden

In de driehoek Groningen-Assen-Drachten vind je een afwisselend landschap van weides, akkerland, bossen, heide, plassen en meren. Hier ligt dit mooie natuurhuisje tegenover het Mensinghebos.

Boek hier

Nieuwe Wetering

Bij dit kleurrijk natuurhuisje draait alles om het uitzicht op het weidse landschap van de polders. De doorkijk van de grote ramen zorgt ervoor dat je aan beide kanten veel zicht hebt en het binnen in de hut erg licht is. Daarnaast zie je vanuit de hut prachtig de zonsondergang.

Boek hier

Harkstede GN

Verscholen in de meest prachtige tuin. Op 12 kilometer ten oosten van Groningen vind je dit indrukwekkende natuurhuisje. Het natuurhuisje is geschikt voor twee personen en is voorzien van alle gemakken.

Boek hier

Ter Idzard

In dit natuurhuisje is het heerlijk genieten. In de buiten- en binnenkeuken kan er gekokkereld worden. De hottub en sauna zijn met hout gestookt en hebben een prachtig uitzicht.

Boek hier

Dalfsen

Verscholen tussen de bomen staat het vrijstaande natuurhuisje, een historisch pareltje uit de vorige eeuw dat diende als biljartkamer voor de landheer. Heel bijzonder erfgoed en recentelijk ingericht tot heerlijke buitenplek.

Boek hier

Woudenberg

Een parel van een natuurplek midden in het hart van Nederland. Het natuurhuisje is gelegen op een landgoed te midden van een grote diversiteit aan natuurschoon. Uniek door haar authentieke uitstraling.

Boek hier

Meterik

Dit vrijstaande natuurhuisje met privé veranda en eigen tuingedeelte ligt in het buitengebied van Meterik. Rustige omgeving, midden in de natuur, volop privacy.