Culinaire belevenissen

Bestel hier

Wijnproeven

Samen wijnproeven op een unieke locatie in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leren jullie de kunst van het wijnproeven en genieten jullie van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij brengen jullie natuurlijk een bezoek aan de kelders en het wijnmuseum!

Bestel hier

Dineren op grote hoogte in Den Haag

Een avondje gezellig uit eten kan eigenlijk overal, maar wat dacht je van een diner op 135 meter hoogte? Hoger dan het restaurant in de Eiffeltoren en zélfs hoger dan het Vrijheidsbeeld in New York. Het uitzicht reikt tot wel 45 kilometer, waardoor je Den Haag in de avond op een waanzinnige manier kunt beleven.

Bestel hier

Workshop sushi maken in Amsterdam

Altijd al eens zelf sushi willen maken? Dat kan!Tijdens deze belevenis leer je verschillende soorten sushi maken, van eenvoudig tot moeilijk. De sushi mag je direct opeten onder het genot van een lekker glaasje saké. Ook leer je tijdens de workshop over een aantal Japanse gewoontes en gebruiken. Er is genoeg tijd om wat extra sushi te maken om zo het thuisfront te verbazen van jouw kunsten.

Bestel hier

Champagne proeven in Amsterdam

Houd jij van frisse gouden sprankels en een bruisend gevoel? Champagne, de koningin der dranken, heeft bijna iets mythisch. De gouden kleur, het zilveren schuim, de dansende bubbels… en dan hebben we het nog niet over de goddelijke smaak gehad. Deze feestdrank bij uitstek kent vele liefhebbers en heeft een rijk verleden.