Culinaire belevenissen

Bestel hier

Culinaire treinreis

De rijdende historische trein is verreweg één van de meest unieke locaties om te dineren. Tijdens de rondrit over het Nederlandse spoorwegnet van ProRail kunnen jullie genieten van een overheerlijk viergangendiner. Aan boord van dit treinrestaurant serveren ze een seizoensgebonden menu dat samengesteld is door een sterren chef. Geniet van een culinaire trip over Nederlandse rails!

Bestel hier

Wijnproeven

Samen wijnproeven op een unieke locatie in het Nederlands wijnmuseum in Arnhem. Onder leiding van een wijndeskundige leren jullie de kunst van het wijnproeven en genieten jullie van een vijftal heerlijke wijnen. Na de proeverij brengen jullie natuurlijk een bezoek aan de kelders en het wijnmuseum!

Bestel hier

Dineren op grote hoogte in Den Haag

Een avondje gezellig uit eten kan eigenlijk overal, maar wat dacht je van een diner op 135 meter hoogte? Hoger dan het restaurant in de Eiffeltoren en zélfs hoger dan het Vrijheidsbeeld in New York. Het uitzicht reikt tot wel 45 kilometer, waardoor je Den Haag in de avond op een waanzinnige manier kunt beleven.

Bestel hier

Dineren in ‘t kleinste kasteeltje van Nederland

Verscholen in het groen van het Roermondse stadspark ligt het kleinste kasteeltje van Nederland. Tijdens deze belevenis ga je genieten van een culinair viergangen verrassingsmenu in een stijvol restaurant.

Bestel hier

Kaasproeverij in Amsterdam

Ben jij een échte kaasliefhebber? Dan moet je hier zijn geweest! Midden in hartje Amsterdam ligt een bijzonder proeflokaal waar je de kazen van Reypenaer kunt proeven. In dit prachtige pand kan je nu een heerlijke sensatie van kazen en smaak gaan beleven.

Bestel hier

Workshop sushi maken in Amsterdam

Altijd al eens zelf sushi willen maken? Dat kan!Tijdens deze belevenis leer je verschillende soorten sushi maken, van eenvoudig tot moeilijk. De sushi mag je direct opeten onder het genot van een lekker glaasje saké. Ook leer je tijdens de workshop over een aantal Japanse gewoontes en gebruiken. Er is genoeg tijd om wat extra sushi te maken om zo het thuisfront te verbazen van jouw kunsten.

Bestel hier

Champagne proeven in Amsterdam

Houd jij van frisse gouden sprankels en een bruisend gevoel? Champagne, de koningin der dranken, heeft bijna iets mythisch. De gouden kleur, het zilveren schuim, de dansende bubbels… en dan hebben we het nog niet over de goddelijke smaak gehad. Deze feestdrank bij uitstek kent vele liefhebbers en heeft een rijk verleden.

Bestel hier

Kaas & bier- of wijnproeverij in een trein

Een rijdende trein is verreweg één van de meest unieke locaties om een proeverij te nuttigen. Amsterdam Centraal Station is het vertrek- en aankomst punt van de trein. Bij aankomst op het perron ligt de rode loper al uitgerold en worden jullie gastvrij ontvangen. Tijdens de rit door Noord-Holland worden jullie verrast met een overheerlijke wijn- of bier proeverij, verschillende kazen en hapjes. Kortom: geniet van een culinaire trip over Nederlandse rails!